Diensten

Garden Design munt uit in het aanbieden van totaalprojecten van A tot Z. Met een eigen team van tuin- en landschapsarchitecten en tuinaannemers maakt Garden Design uw droomtuin waar.

Tuin-architectuur

Zowel Patrick als Kenny zijn beiden erkend tuinarchitect. Samen met u kunnen zij zorgen voor een voorontwerp, een definitief ontwerp vanĀ  uw tuin, een beplantingsplan, een materialenlijst en een 3D ontwerp.

Tuinaanleg

Net hier komt de totaalaanpak voor uw tuin sterk naar voor. Naast de beplanting zorgt het eigen team van Garden Design immers ook voor verhardingen zoals opritten of terrassen, afsluitingen, vijvers of tuinhuizen.

Tuinonderhoud

Uw tuin verdient een optimale verzorging en daar zorgen we graag voor. Ons onderhoudsteam staat immers garant voor het onderhouden, maaien en snoeien van alle groen rond uw woning of bedrijf. Als klant kan u hier zelf kiezen voor een eenmalige opkuis of werken in regie te laten uitvoeren. Als u helemaal gerust wil zijn, kan u gebruik maken van een onderhoudscontract, waarbij wij voor alle onderhoud zorgen. Praktisch!